Запрошення для іноземця | «ЮКФ» | Юридична компанія Запрошення для іноземця | «ЮКФ» | Юридична компанія

Запрошення для іноземця

Послуга Терміни Ціна
Туристичне запрошення - до 30 днів (1 в'їзд)3-5 робочих днів1400 грн.
Гостьове запрошення - до 90 днів (1 в'їзд)5-10 робочих днів2500 грн.
Бізнес запрошення - 90 днів перебування в Україні з коридором 180/360 днів (багаторазовий в'їзд)14 робочих днів2800 грн.
Бізнес запрошення - 180 днів перебування в Україні з коридором 180/360 днів (багаторазовий в'їзд)14 робочих днів3600 грн.

Запрошення для іноземця

Як зробити запрошення для іноземця в Україну? Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 567 підставою для оформлення короткострокової візи на в’їзд в Україну є запрошення для іноземців, оформлене в установленому порядку територіальним органом або підрозділом Державної міграційної служби України.

Необхідні документи:

Туристичне запрошення (в’їзд в Україну з приватною метою) – копія першої сторінки паспорта нерезидента, копії попередніх віз при наявності, анкета, дата поїздки (дата в’їзду і виїзду з України), копія авіаквитків (при наявності), передоплата 50% від вартості запрошення.

Гостьове запрошення (в’їзд в Україну з приватною метою) – копія паспорта нерезидента з перекладом українською мовою, засвідченим в установленому порядку, (якщо приймаюча особа-нерезидент, пред’являється «посвідка» – посвідка на постійне або тимчасове проживання), анкета, дата поїздки (дата в’їзду та виїзду з України), копія авіаквитків (при наявності), інформацію, яка підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат пов’язаних з перебуванням гостя (виписка з банку), передоплата 50% від вартості запрошення.

Бізнес запрошення (в’їзд в Україну з діловою метою)
1) анкета, дата поїздки нерезидента (дата в’їзду і виїзду з України);
2) копія паспорта нерезидента (який запрошується) з перекладом українською мовою, засвідченим в установленому порядку, копія віз (при наявності будь-яких віз у іноземця можливе оформлення до 180 днів);
3) копія розпорядчого документа (наказу, витягу з протоколу, доручення) про призначення працівників, відповідальних за оформлення документів іноземцю, завірену в установленому законодавством порядку;
4) копія паспорта керівника юридичної особи або уповноваженої особи;
5) копія виписки з ЄДРПОУ;
6) інформацію, що підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат, пов’язаних з перебуванням нерезидента в Україні;
7) передоплата 50% від вартості запрошення.

На практиці при оформленні запрошень юридичні та фізичні особи можуть зіткнутися з різного роду труднощами. Співробітники компанії «ЮКФ» мають достатній досвід в оформленні подібного роду документів і в більшості випадків вирішують ймовірні проблеми або до моменту їх виникнення, або найближчим часом після цього.

Запрошення для іноземця

Як зробити запрошення для іноземця в Україну? Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 567 підставою для оформлення короткострокової візи на в’їзд в Україну є запрошення для іноземців, оформлене в установленому порядку територіальним органом або підрозділом Державної міграційної служби України.

Необхідні документи:

Туристичне запрошення (в’їзд в Україну з приватною метою) – копія першої сторінки паспорта нерезидента, копії попередніх віз при наявності, анкета, дата поїздки (дата в’їзду і виїзду з України), копія авіаквитків (при наявності), передоплата 50% від вартості запрошення.

Гостьове запрошення (в’їзд в Україну з приватною метою) – копія паспорта нерезидента з перекладом українською мовою, засвідченим в установленому порядку, (якщо приймаюча особа-нерезидент, пред’являється «посвідка» – посвідка на постійне або тимчасове проживання), анкета, дата поїздки (дата в’їзду та виїзду з України), копія авіаквитків (при наявності), інформацію, яка підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат пов’язаних з перебуванням гостя (виписка з банку), передоплата 50% від вартості запрошення.

Бізнес запрошення (в’їзд в Україну з діловою метою)
1) анкета, дата поїздки нерезидента (дата в’їзду і виїзду з України);
2) копія паспорта нерезидента (який запрошується) з перекладом українською мовою, засвідченим в установленому порядку, копія віз (при наявності будь-яких віз у іноземця можливе оформлення до 180 днів);
3) копія розпорядчого документа (наказу, витягу з протоколу, доручення) про призначення працівників, відповідальних за оформлення документів іноземцю, завірену в установленому законодавством порядку;
4) копія паспорта керівника юридичної особи або уповноваженої особи;
5) копія виписки з ЄДРПОУ;
6) інформацію, що підтверджує наявність достатнього фінансового забезпечення для покриття витрат, пов’язаних з перебуванням нерезидента в Україні;
7) передоплата 50% від вартості запрошення.

На практиці при оформленні запрошень юридичні та фізичні особи можуть зіткнутися з різного роду труднощами. Співробітники компанії «ЮКФ» мають достатній досвід в оформленні подібного роду документів і в більшості випадків вирішують ймовірні проблеми або до моменту їх виникнення, або найближчим часом після цього.